Praktijk Lì Lián, een particuliere praktijk voor maatschappelijk werk en dienstverlening.

Header

Wie wij zijn

De kracht van de Eenvoud is onze lijfspreuk. Kracht, van uit jezelf. Eenvoud, geen wachtlijsten, maar direct hulp.

Missie

Ieder mens deugd en ieder mens is uniek.  Er is niet een vooropgezette methode of behandeling die gebruikt wordt binnen de praktijk.

Het individu en zijn lichaam staan centraal. Er wordt dan ook gekozen voor de cliënt en het werken met de client en zijn systeem. Het uitgangspunt van cliëntgerichte werken is vaak persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft vanzelfsprekend meer zelfreflectie en zelfkennis tot gevolg. Behalve positieve eigenschappen, zal de cliënt ook negatieve eigenschappen van zichzelf leren erkennen. Daarnaast wordt er veel ingezet op lichaamsbewustzijn. Lichaamsbewustzijn bevordert de voortgang naar herstel of zelfregie.

De begeleiding is gericht op zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Wanneer zorg nodig is die niet aan een cliënt gegeven kan worden, zal zullen wij ons inzetten om de cliënt te begeleiden naar passende zorg. Onze cliënten kunnen rekenen op een individuele aanpak.

Binnen de praktijk zijn 3 mensen werkzaam.

Monique Goudmijn: Systeemspecialist

Als maatschappelijk werker heeft zij zich in de loop der jaren steeds meer gespecialiseerd in het werken samen met het systeem. Na haar opleiding als systeemspecialist heeft zij zich in gezet om samen met het systeem te kijken hoe zij de regie weer kunnen oppakken binnen het gezin. Daarnaast heeft zij tijdens haar opleiding als systeemspecialist haar onderzoek afgerond als Borderline specialist en heeft zich daarop toegerust om met de methode lichaamsbewust werken cliënten bewust te maken van hun lichamelijk welzijn wat weer van invloed is op hun geestelijke welzijn.

Monique is bereikbaar op het nummer: 06-81789030 e-mail: info@lilian.nl

Rowan Pack: Ervaringsdeskundige specifieke doelgroepen

Afgestudeerd als ervaringsdeskundige helpt zij anderen op weg die te maken hebben gehad met huiselijk geweld daarnaast is zij gespecialiseerd in het ondersteunen van jonge moeders die kampen met problemen rondom opvoeding en als ondersteuner bij gesprekken met ketenpartners zoals jeugdzorg.

Rowan is bereikbaar op : 0628368764 e-mail: ard.pack@li-lian.nl

 

Hans van der Linden: Ervaringsdeskundige verslavingsproblematiek

Gestart als stagiaire van Howie de Harp heeft Hans als ervaringsdeskundige op het gebied van de verslavingszorg  een plaats tussen de 2 dames.

Hans is bereikbaar op: 06542574212 e-mail: ervaringsdeskundige@li-lian.nl

Ieder jaar hebben wij binnen de praktijk stagiaires werken vanuit de opleiding sociaal werk en specifieke doelgroepen.  Zij lopen gedurende het opleidingsjaar 2 tot 3 dagen in de week stage.

De drie specialismen bij elkaar zijn ingespeeld om nauw samen te werken met het systeem. Onze hulpverlening is erop gericht om u te ondersteunen bij het terugwinnen van de zelfregie.

Wilt u vrijblijvend kennis met ons maken, of heeft u direct hulp nodig? Neem kosteloos contact met ons op via onze
contact-pagina